Kapcsolat

Kapcsolat: Balla Erzsi mailto: tutinyugdij @gmail.com

2011. július 3., vasárnap

Pannonicum

2011 május 7.-én ott voltam a Replicator Pannonicum Club rendezvényén.
Tudtad, hogy amikor pl. az Amway, az FLP, és más hasonló hálózatok  elkezdtek Magyarországon működni, előtte 20-30.000 embernek biztosították az induló országban pl. USA, hogy az ott regisztrált tagok pozíciókat vehettek az újonnan induló országokban, és az újonnan induló országok forgalmából passzív jövedelemre tehettek szert.
A cég magyar tulajdonosa, Rosta István az alábbi bejelentést tette. Miután az RPC rendszere magyar és magyar a tulajdonos is, lehetővé tette, hogy az idén juniusban induló lengyel piacnyitás előtt kizárólag a magyar rendszerbe regisztrált tagok pozíciókat vehetnek a lengyel piacon. Ez fantasztikus lehetőség!
Elmagyarázom!
Magyarországon a regisztrációhoz 32.000.- Ft-ért kell porított zöldség és gyümölcs keveréket vásárolni. Ha a rendszerben aktív vagy, már pedig megéri aktívnak lenned, már két ajánlással 60, 240 és 700.000.- Ft jutalékot kaphatsz. A lengyel pozíció 39.000.-Ft/db, minden egyes pozícióért természetesen megkapod a termékeket is, viszont Lengyelországban nem kell behoznod senkit, és mégis megkapod a fent említett jutalákokat!
Na ez nem semmi!
Ha érdekel a lehetőség, a részletekért keress engem, az alábbi elérhetőségeimen:
tutinyugdij@gmail.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése